Mai trage apa !! Hai ca se poate…

Posted: January 19, 2011 by Sfanta Lopata in Şcoala de dans şi bune maniere
Tags: , , , ,

Inaugurez pe aceasta cale categoria ‘Scoala de dans si bune maniere’ pentru ca, asa cum o spunea si Toma Caragiu, “recapitularea regulamentului este absolut necesara… mai ales pentru unii…”.

Deci, scenariul e destul de simplu: avem o cladire de birouri (standard, nimic special fata de celelalte), pe fiecare etaj sunt camere de baie (sau veceuri sau toalete), camerele de baie avand 3 bude, 3 pisoare (la baietei evident, ca la fetite or fi bideuri sau chestii ciudate, nu conteaza) si 2 chiuvete.

Budele sunt despartite printr-un carton de 1 metru 70 si cam atat, lucru ce poate fi misto daca colegul de suferinta din buda alaturata e de viata si stie multe bancuri, lucru ce poate fi oribil daca are diaree sau vreun soi de boala ciudata.

Exista totusi oameni (si nu putini),  care se caca in rafale si cel mai oribil lucru este ca dupa fiecare repriza, cand isi trag sufletul de la atata efort sau ceva NU AR TRAGE APA NICI DE-AI DRACU CE SUNT EI !!! In acest fel, mireasma se propaga in toata camera de baie, gadiland simturile olfactive tuturor participantilor la activitati veceistice…

Cat de greu e ca, dupa ce o dai pe prima, sa tragi apa, dupa care iti poti trage linistit sufletul, daca te rupe din nou, pune si de-o a doua rafala, trage iar apa, bea o gura de apa (probabil, te-ai dezhidratat deja de la atata rupere ce e pe tine). Dupa caz si dupa nevoi poti continua in aceasta secventa cat te tine, cat ai nevoie sau pana leasini.

In schimb, daca intri in veceu cand omul presteaza pe bucati, cat timp esti acolo se abtine sa traga si o basina, ca parca dupa basina recunosc cine e si se face de ras. Sa te caci in wc nu e nici o rusine, nu stiu cine esti si nici nu vreau sa te cunosc in felul asta. Si in plus mi se pare ca ce faci tu acolo e normal pentru camera in care ne aflam amandoi.

Ca fapt divers, cand intru in veceu ma astept sa aud basini, scremete si urlete de durere/satisfactie (dupa caz), deci nu va mai abtineti aiurea de la lucruri naturale care au ce cauta acolo. E ilogic.

In schimb NU ma astept sa ma atinga mireasma unei cufureli invechita deja de 30 de minute.

Multumesc anticipat pentru intelegere !

Directiunea

Comments
 1. Labuta-de-ce-vreai-tu says:

  exact asa, nimic mai putin. Cel mai urat e partea aia in care shushu e facut nu in pisoar [probail nu ajung cu aparatul pana acolo] ci tot la buda. Problema e ca de fiecare data ajung acolo sunt in ultimile secunde de suferinta, si evident nu mai cum sa astept :). Si mai ales ca, evident, capacul nu a fost ridicat, si prea putini au capacitatea supraumana de a nimeri fix, exact, si fara picaturi pe margini.
  ORIBIL.

 2. madhatTer666 says:

  mai fin nici că se putea…. =))) *apă susurând în bazin :)) poţi să faci şi o poezie pe tema asta…

 3. madhatTer666 says:

  aştept cu nerăbdare lecţiile de dans (cel puţin) maestre!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s